, ,

Tastatura Fantech K612 Membranska


  • Interfejs: USB
  • Konstrukcija: membranska
  • Prečice na tastaturi: Da

3,200.00 din

Besplatna dostava na teritoriji Srbije se vrši za iznose veće od 5000 dinara. Porudžbine poručene vikendom biće poslate prvog radnog dana.
Napomena: Tehnomarket se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji za naše korisnike. Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.
Za sve informacije pozvati 012/722-7-111

Tastatura Fantech K612 Membranska

Specifikacija:

  • Tastatura Fantech K612 – kvalitetna gaming tastatura, kreirana uz uključivanje napredne tehnologije iz sveta savremenih uređaja. Telo tastature je izrađeno od legure aluminijuma i dopunjenoi je plastičnim elementima, zbog čega je model savršeno očišćen i sposoban da izdrži manje štete. Ukupan broj tastera je 102, a za jednostavnost korištenja dodato je još 12 tastera odgovornih za korištenje multimedijskih funkcija (prebacivanje muzike, otvaranje veb stranica, upravljanje zvukom itd.). Ugrađeni sistem protiv kočenja omogućava vam da istovremeno koristite do 19 tastera, bez pozivanja prozora sistema upozorenja.
    Tastatura Fantech K612 poseduje stilski dizajn koji omogućava savršeno usklađivanje sa drugim gadžetima. Zahvaljujući ugrađenom RGB pozadinskom osvjetljenju, korisnici imaju priliku da svoj prostor za igranje bude još svetliji i lepši. Pozadinsko osvjetljenje kombinuje nekoliko boja i omogućava vam da ih prebacite pritiskom na jedno dugme. Kao izvor napajanja je USB kabl koji ima tkaninu zaštitnu mrežu i ugrađeni osigurač, koji štiti tastaturu od preopterećenja struje.

 

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.